Custom HC tablete

Custom HC tablete

Da li još uvek ispumpate svoj separator ulja i vode?
Da li previše plaćate troškove ispumpanja, ekološke naknade i kazne?
Ne tražite dalje, Custom Biologicals je dizajnirao proizvod posebno za vas – komplet za odvajanje vode i ulja.

Komplet separatora ulja i vode sadrži Custom HC Tabs i bionutrijente. Custom HC Tabs su tablete sa sporim otapanjem koje sadrže mešavinu posebno odabranih petrofilnih bakterija koje vole ulje. Ove bakterije su odabrane zbog njihove izražene sposobnosti da metabolišu (jedu) ulja, petrohemikalije, fenole i ugljovodonike koji se obično nalaze u separatoru ulja i vode. U komplet separatora ulja i vode uključeni su i bionutrijenti.

Prilagođeni HC jezičci polako oslobađaju bakterije u vaš separator ulja i vode, eliminišući potrebu za skupim dozatorima i osiguravajući neprekidan protok bakterija. Većina separatora ulja i vode koristi dve do četiri Custom HC tablete mesečno.

Redovna upotreba Custom HC tableta u vašem separatoru ulja i vode će smanjiti broj ispumpavanja (pražnjenja) i ukloniće neprijatne mirise. Korišćenje HC jezičaka će generalno smanjiti vaše ukupne troškove održavanja separatora ulja i vode.

Komplet separatora ulja i vode sadrži:
– 4 prilagođene HC kartice
– 4 pakovanja bionutrijenata
Prilagođeni HC jezičci su dostupni u kompletu za separator ulja i vode ili u velikim kutijama od 60 tableta po kutiji. Custom HC je takođe dostupan kao tečnost i kao tečni koncentrat.