Mop’n Treat

Mop’n Treat

Mop’n Treat je revolucionarno biološko sredstvo za čišćenje podnih odvoda. Ova šumeća tableta se brzo rastvara i sadrži milione bezopasnih bakterija koje razgrađuju čestice hrane, masnoće i ulja.

Mop’n Treat je posebno dizajniran za uklanjanje masnoće sa podova, iz odvodnih linija, podnih odvoda i teško dostupnih pukotina. Jednostavno dodajte Mop’n Treat u pripremljenu kantu za brisanje i očistite pod kao i obično. Bakterije će odmah početi da rade na područjima koja su teška za čišćenje, kao što su odvodni sistemi, fuge za pločice i sifoni za masnoću. Ovaj proizvod takođe pomaže u čišćenju separatora masti i ulja.

Mop’n Treat je kompatibilan sa svim sredstvima za čišćenje podova, što znači da nije potrebna promena sapuna. Preporučuje se upotreba jedne tablete po kanti za brisanje kako biste izbegli gomilanje masnog otpada. Tableta se jednostavno ubaci u vodu za brisanje i ostavi da se rastvori 2-3 minuta pre nego što se krene sa čišćenjem. Poseban naglasak je na čišćenju pukotina, fuga i prostora ispod opreme i nameštaja. Nakon završenog brisanja, vodu za brisanje treba sipati u podne odvode, idealno u jednakim količinama u svaki podni odvod.

Takođe, možete direktno prskati područja koja ne dolaze u kontakt sa vodom za brisanje, kao što su odvodi sa šipkama i sudopere, tako što ćete rastvoriti Mop’n Treat tabletu u boci sa raspršivačem i direktno prskati ta mesta.

Redovna upotreba Mop’n Treat-a donosi brojne prednosti, uključujući smanjenje troškova održavanja odovoda, separatora masti i ulja, uklanjanje naslaga masti na fugama i smanjenje neprijatnih mirisa iz odvodnih cevi i podnih odvoda. Ovaj proizvod je najjači biološki čistač podova na tržištu i pruža efikasno rešenje za čišćenje i održavanje higijene u vašem prostoru za pripremu hrane.