Drain Line Fizzytabs

Drain Line Fizzytabs

za odvodne cevi

Drain Line Fizzitabs su tablete za čišćenje, održavanje i sprečavanje neprijatnih mirisa u odvodnim linijama. Ovaj proizvod je pogodan za profesionalne kuhinje,  domaćinstva, industrijska postrojenja, klanice i kompanije za proizvodnju hrane.

Prednosti:

  • Povećava prohodnost odvoda, omogućavajući nesmetano oticanje vode.
  • Uklanja naslage koje se stvaraju u odvodnoj liniji, poput sapuna, ulja, masnoća i minerala. Sprečava nakupljanje organskog materijala i začepljenje cevi.
  • Eliminiše neprijatne mirise koji se javljaju kao posledica nakupljenog organskog materijala u odvodnoj liniji.
  • Produžava vek trajanja odvodnih cevi, održavajući ih čistim i funkcionalnim.

Koristi potpuno prirodnu i sigurnu biološku formulu koja se oslanja na prirodne bakterije koje proizvode enzime za razgradnju prljavštine.

Nakupljeni materijali poput sapuna, masti, ulja i drugih organskih materijala mogu usporiti protok vode i stvoriti neprijatne mirise. Upotrebom Fizzitabs tableta, milioni bezbednih, prirodnih bakterija će proizvoditi enzime koji će razgraditi ove materije, poboljšati protok i rešiti probleme sa neprijatnim mirisima.

Fizzitabs za odvodne linije su jednostavne za upotrebu. Stavite jednu tabletu u kantu vode (najmanje 2 litre). Tableta će se rastvoriti, a bakterije će se osloboditi u vodi. Sipajte malu količinu tečnosti u svaki odvod koji želite očistiti ili održavati. Po potrebi, tretman možete ponavljati svaka 2-3 dana.

Već nakon prva dva tretmana, većina odvoda će biti očišćena, a neprijatni mirisi će biti smanjeni. Za preventivno održavanje, preporučuje se jedna tableta mesečno.

Ovaj prirodan i efikasan proizvod vam pomaže da očistite i održavate vaše odvodne linije.