Šumeće tablete

Šumeće tablete

za septičke jame, toalete
i kanalizacione sisteme


Ovo su moćne šumeće tablete koje se koriste za održavanje kanalizacionog sistema i septičkih jama. Sprečavaju pojavu neprijatnih mirisa i začepljenja.

Nekoliko ključnih prednosti naših proizvoda:

  • Sadrže bakterije koje proizvode enzime i efikasno razgrađuju masti i prljavštine. Pomažu u zaštiti odvodnih cevi i ne oštećuju ih.
  • Jednostavni su za upotrebu – samo ubacite tabletu u WC šolju, sačekajte da se rastvori i pustite vodu. Održavaju odvodne cevi protočnim.
  • Uklanjaju neprijatne mirise, čime stvaraju svež i prijatan ambijent.
  • Bezbedne su za okolinu, jer koristimo prirodne bakterije koje su prijateljske prema živim bićima i životnoj sredini.

Koristeći naše šumeće tablete jednom mesečno, ojačavate prirodnu populaciju korisnih bakterija u sistemu, što pomaže u efikasnoj razgradnji nakupljenih naslaga i prljavštine. Ovo smanjuje potrebu za čestim čišćenjem septičkih jama i održava cevi prohodnim.

Upotreba:

Septičke jame: Izvadite tabletu iz folije i ubacite je u WC šolju. Sačekajte da se potpuno rastvori pre puštanja vode. Preporučena doza je 1 tableta mesečno za septičke jame kapaciteta do 5.000 litara. Za veće septičke jame preračunajte broj tableta.

Odvodne cevi: Rastvorite 1 tabletu u 5,5 litara vode u odgovarajućoj posudi. Ravnomerno sipajte rastvor u sve odvodne cevi. Ponovite postupak jednom mesečno.

Na taj način možete održavati vaš kompletan kanalizacioni sistem u dobrom stanju, sprečiti probleme sa zapušavanjem i neprijatnim mirisima, a istovremeno čuvati okolinu.